HEDVIGS TRÄDGÅRD

37 lägenheter.
3 plan med
komfort i fokus.

Ett modernt trähus i ett lugnt villaområde. Med komfortkyla, hiss, balkong och laddboxar. Med solpaneler och bergvärme. Med både centrum och naturen nära.

Komfort

37 bostäder fördelade på 3 plan med komfort i fokus. Komfortkyla bjuder på svala somrar och varma vintrar. Hiss, balkong och laddboxar till elbil och elcykel ger ett smidigt boende.

Framkant

Solpaneler och bergvärme gör Hedvigs Trädgård självförsörjande, vilket är bra både för miljön och plånboken.

Närhet

Huset där allt finns runt knuten. Ett vackert, modernt trähus i ett lugnt villaområde, med närhet till konserthuset, Boulognerskogen, Gavleån och centrum.

Boendet

Ljusa, tillgänglighetsanpassade och välplanerade lägenheter med vacker ekparkett och stora fönster i
bästa läge.

BEKVÄMLIGHETER

Laddstolpar

Ladda din elcykel utanför din egna ytterdörr och/eller ladda din elbil på din egna parkeringsplats.

Inomhusklimat

Tillgänglighetsanpassade lägenheter med hög standard kring IT, inomhusklimat, energilösningar med solceller och kyla. Behagligt året-runt-klimat i lägenheterna – kyla på sommaren, värme på vintern.

Hiss

God tillgänglighet i hela fastigheten med hiss från markplan. Cykelförråd, miljörum, förvaringsrum för rullstolar och barnvagnar samt gemensamhetslokal/övernattningsrum finns att tillgå för föreningens medlemmar. Ett vindsförråd hör till samtliga lägenheter.

PLANRITNINGAR

2 r.o.k. 64 kvm

3 r.o.k. 85 kvm

Välj exempel

Lägenhet 2D-1001

Modern, öppen planlösning i markplan med två uteplatser varav en om ca 20 kvm i västerläge. Egen p-plats med elbilsladdare. Stort, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Marbodalkök med gott om förvaring. Tillgänglighetsanpassad med hög standard vad gäller IT, energilösningar & inomhusklimat med bla kyla på sommaren.

Lägenhet 2C-1209

Högst upp med modern, öppen planlösning och inglasat uterum i västerläge. Hiss finns. Egen p-plats med elbilsladdare. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Master bedroom med stor klädkammare. Marbodalkök med hel kyl och hel frys. Tillgänglighetsanpassad med hög standard vad gäller IT, energilösningar & inomhusklimat med bla kyla på sommaren.